Σεισμοσ Τωρα Ηράκλειο / Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Τραγωδία στην κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα και .

Τραγωδία στην κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα και . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo from boxnews.gr
Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Τραγωδία στην κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα και .

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Τραγωδία στην κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα και . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την from www.newsit.gr
Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Τραγωδία στην κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα και . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις .

Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη .

Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης.

Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, .

Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την from www.newsit.gr
Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Τραγωδία στην κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα και . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, .

Σεισμοσ Τωρα Ηράκλειο / Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Τραγωδία στην κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα και .. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης.